Zidni ventilator

FED-72M8SF

Novi model FED-72M8SF je uređaj sa garancijom od 10 godina, povećanim dometom i raspršivačem od nerđajućeg čelika koji se lako i efikasno održava.

Ovaj zidni ventilator na vodu FED-72M8SF ima niz manjih i nekoliko većih poboljšanja, ima duzu instalaciju za kanister sa vodom i zbog toga je lakše podešavanje rada uređaja i dopuna novom količinom vode. Može imati i manji domet od predviđenog u zavisnosti od verzije motora koja se izabere. Kvalitet motora je isti kao i kod naših samostojećih modela koji takođe imaju garanciju od 10 godina. Pumpe kod ovih modela imaju zaštiu u slučaju nestanka vode u kanisteru pa na taj način imamo još veću funkcionalnost uređaja. Veličina vodene kapljice je 10 mikrona i sa ventilom koji se nalazi na kanisteru lako regulišemo količinu vodene magle u zavisnosto od potrebe u odnosu na trenutne meteo uslove.

Dimenzije: Visina montaže 2m do 2,5m, širina 72cm

poruči 011 450 1 450

Fengda

Zašto
magleni
ventilatori

Fengda | Godina garancija

Godina garancija

Fengda | Ušteda energije

Ušteda energije

Fengda | Veliki rezervoar

Veliki rezervoar

Fengda | Rasprašivač vode

Rasprašivač vode

Bez kvašenja i mokrih površina omogućite svojim gostima i sebi uživanje u osećaju svežine isto kao kada vas hladi svež povetarac ili kada se nalazite pored vodopada tokom najtoplijih vrelih dana u godini. Fengda ventilator na vodu sa raspšivačem i rezervoarom vode.

Specifikacija modela FED-72M8SF

Protok vazduha 12000 m3/h Snaga / Radni napon 300 W / 220 - 240 V, 50 - 60 Hz Dimenzije Visina montaže od 2m / Širina 72cm Tip Elise / Širina Elise Metalna sa tri kraka / prečnik 650 mm Kapacitet rezervoara 10 litara Hlađenje Na otvorenom 50 m3 / U zatvorenom do 50 m2 Automatska ili ručna dopuna Kanister može i ručno da se dopunjava Autonomija Neograničeno Maksimalni domet Do 15m Raspršivač Izrađen od nerđajućeg čelika. Glavni motor Sposoban za duži radni vek, izdržljiv za temperature +60°C Boja Crna / siva Garancija 10 godina

Pogledajte video, ili nas posetite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.

SHOW ROOM BEOGRAD Dobropoljska 26-28, Beograd - Savski Venac

Galerija