Ventilator sa raspršivačem za terase

Bez kvašenja i mokrih površina omogućite svojim gostima i sebi uživanje u osećaju svežine. Magleni ventilatori Fengda sa raspšivačem za bašte i terase.

VENTILATORI ZA TERASUFED-72M6BF

Još jedan potpuno novi model sa rezervoarom od 40 litara i potpuno novim raspršivačem vode od nerđajućeg čelika. Može da vam pruži potpuno zadovoljstvo u letnjem periodu bez obzira na spoljnu temperaturu gotovo da nema ograničenja u radu tokom letnjeg perioda. Iz tog razloga uređaj ima garanciju od 5 godina a predviđen je za hlađenje površina do 30 m3 na otvorenom i oko 120 m3 u zatvorenom prostor.

VENTILATORI NA VODUFED-72M9SF

Novi model na tržištu Srbije

Profesionalni uređaj za hlađenje sa vodenom maglom, velikom autonomijom i finim podešavanjem vodene magle.

Ovaj model ima desetogodišnju garanciju na novi inox raspršivač sa najsitnijim mikronskim kapljicama do sada.

Domet vodene magle od 15m obezbeđuje visoku efikasnost tokom eksploatacije.

Dimenzije: Prečnik 720mm, visina 205cm

ZIDNI VENTILATORFED-72M8SF

Model FED-72M8SF dolazi sa garancijom od 10 godina kao dokaz kvaliteta svih komponenti od koji je izrađen. Može imati i manji domet od predviđenog u zavisnosti od verzije motora koja se izabere. Kvalitet motora je isti kao i kod naših samostojećih modela koji takođe imaju garanciju od 5 ili 10 godina. Pumpe kod ovih modela imaju zaštiu u slučaju nestanka vode u kanisteru pa na taj način imamo još veću funkcionalnost uređaja. Veličina vodene kapljice je 10 mikrona i sa ventilom koji se nalazi na kanisteru lako regulišemo količinu vodene magle u zavisnosto od potrebe u odnosu na trenutne meteo uslove.

Centrifugalni raspršivač vodeFengda

Centrifugalni sistem i sistem sa visokim pritiskom i mlaznicama stvaraju finu mikronsku vodenu magla sa kapljicama veličine manje od 10 mikrona. Mikronske kapljice se trenutno spajaju sa toplim vazduhom isparavajući svega nekoliko sekundi nakon što ih ventilator šalje u prostor. Na taj način mikronske kapljice stvaraju hladan vazduh koji zbog svoje težine u odnosu na topli vazduh spušta na dole, hladeći vaš prostor.

Efekat ovakvog sistema hlađenja bašte zavisi od temperature u okolini i trenutne vlažnosti vazduha. Najidealniji uslovi su na temperaturama od preko 25 stepeni celzijusa pa sve do 50 stepeni celzijusa i relativna vlažnost vazduha između 40 do 80%.